Birka Cruises AB

Presentation

Birka Cruises har skapat kryssningsupplevelser att minnas sedan 1971 och under de senaste tio åren även blivit utsedda till ’Sveriges bästa rederi’ åtta gånger. Med vårt fartyg M/S Birka Stockholm kryssar vi alla dagar i veckan, antingen i Stockholms skärgård eller på flerdygnskryssningar runt Östersjön.

Från Stadsgårdskajen mitt i Stockholm går våra kryssningar genom Stockholm skärgård via Mariehamn eller ut på två-, tre- och fyradygnskryssningar till populära destinationer både i norra och södra Östersjön. Med de flertalet special- och temakryssningar som Birka gör utvecklar vi vad en kryssningsupplevelse kan vara. 2017 lanserade vi SantaCruise, en kryssning till tomten i Rovaniemi och 2019 kom den andra världsnyheten, SkiCruise, en kryssning direkt till skidbacken. På sensommaren går även de populära Skaldjursfest-kryssningarna och vid juletider är det julbord-extra-allt på fartyget under namnet Vintersmak.

För att vi ska kunna fortsätta ge våra gäster minisemestrar att minnas arbetar vi även dagligen med våra hållbarhetsmål, i land och på sjön. M/S Birka Stockholm är ett av världens mest hållbart miljöanpassade kryssningsfartyg och är miljöcertifierat enligt ISO14001. Fartyget har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Bilder på denna plats delade av våra besökare

Torggatan 2
Mariehamn 22100 Mariehamn AX
Få vägbeskrivning
Företagets Logotype

Birka Cruises AB

Torggatan 2
22100 Mariehamn
Mariehamn

Dela dina foton från denna plats med andra

Lägg till ett foto till denna plats
Maximal filstorlek: 90 MB
Genom att ladda upp bilder till Åland Online godkänner du våra villkor.