Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Melissa Horn

2019-12-03 kl. 19:00 - 22:00

Melissa Horn besöker Alandica under sin nordiska turné.

Fredag den 5 april släpper Melissa Horn singeln “Du brukade kalla mig för baby” med Kaah. Det var nästan fyra år sedan Melissa släppte musik och låten är den första från ett nytt studioalbum som släpps i september.

“Jag var utomlands med en vän i höstas. Vi började larva oss med nån dans och melodi på det som senare blev titeln på den här låten.
Jag gjorde klart “Du brukade kalla mig för baby” på några timmar och den blev sen nån form av soundtrack för dom veckorna hemifrån. Men jag minns att jag tänkte – Äh, den enda som egentligen kan sjunga “baby” svängigt är Kaah. At than ville vara med och dessutom skriva några egna rader, lyfte hela feelingen.
Jag blir själv glad av den här låten. Det händer mig inte så ofta.”

Melissa är en av Sveriges största och mest älskade artister. Debutalbumet “Långa nätter” (2008), “Säg ingenting till mig” (2009), “Innan jag kände dig” (2011), “Om du vill vara med mig” (2013) och “Jag går nu” (2015) har alla sålt guld respektive platina. Hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar.

“Efter skivsläppet går jag direkt in i den bästa bubblan jag vet, turnélivet. Jag känner att jag varit ledigt lite för länge nu och det tänkte jag ta igen. Vi längtar efter att få spela nya plattan och med mig kommer jag ha ett mellanstort band med bara favoritpersoner i.”

Boka dina biljetter redan idag!

Detaljer

Datum:
2019-12-03
Tid:
19:00 - 22:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
http://www.alandicaevents.ax/event_detail.con?iPage=9&iLan=1&event=10697

Plats

Alandica Kultur och Kongress
Strandgatan 33
Mariehamn, 22100 Finland
+ Google Map
Webbplats:
http://www.alandica.ax

Annan

Område
Fasta Åland
Kommun
Mariehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg gärna till ett evenemang som vi saknar!

Åland Online ansvarar ej för evenemangen publicerade på portalen.