Upptäck Ålands Pärlor

Hitta fantastiska platser att bo, äta, shoppa eller uppleva med hjälp av våra vänner, besökare och partners.

Här har vi samlat lite bra information

© Björn Pettersson

Besök Åland
Här hittar du bra tips och artiklar om och från Åland

Korta Fakta
Här hittar du korta fakta om Åland

Senaste nyheterna

- I samarbete med Nya Åland

 • Holmström 32:a i La Venosta

  Isac Holmström gjorde ett starkt lopp och åkte in som 32:a man i La Venosta i långloppscupens andra del som avgjordes i idag. Holmström åkte in på tiden 1.34,20 vilket var knappt fyra minuter efter segraren Ermil Vokuev från Ryssland. TEXT: Johan Orre johan.orre@nyan.ax Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan

 • ”Magin är mitt vapen”

  Magikern Joe Labero har i år bland annat intagit Las Vegas med sin show ”Inferno: The fire spectacular”. Snart går flyttlasset till Asien och Macau, men innan flytten hinner Labero nu på söndag göra ett mellanspel på Åland med sin intimare föreställning ”Joe Labero på oväntat besök”.

 • Ljus, värme och hållbarhet under årets luciafirande

  Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan

 • De vill sprida pilgrimstanken genom vandring och cykling

  – Vi vill sprida pilgrimstanken över Åland, säger Kiki Alberius-Forsman och Maria Widén som under vintern och våren leder vandring och cykling till de åländska kyrkorna.

 • Ändrade planer för Holmström – startar i La Venosta

  LÄNGDSKIDOR. Trots att Isac Holmström inte hade planerat för flera Visma-tävlingar innan årsskiftet kommer han ändå till start i italienska La Venosta.

 • ÅEA utökar sin vindkraft

  Puhuri Oy, i vilket Ålands Elandelslag äger 4,5 procent, investerar i en ny vindkraftspark i Haapavesi och Kärsämäki kommuner. – Parken består av åtta vindkraftverk med en beräknad årsproduktion som motsvarar cirka 45 procent av Ålands elkonsumtion, skriver ÅEA i ett pressutskick. Parken är en av sju parker ingår i det finska produktionsstödet för förnyelsebar energi

Kommande Evenemang på Åland

Skördefesten
sep 18

Skördefesten på Åland

2020-09-18 - 2020-09-20