EMMAUS ÅLAND

 

Emmaus Second hand

Emmaus har allt inom second hand och vintage. Här fyndar du häftiga kläder och skor. Här finns böcker, musik, film, husgeråd, leksaker, sportutrustning och en massa sånt som du inte ens visste att fanns.

På Emmaus bygg- och möbelretur finns möbler, heminredning, lampor, hemelektronik och vitvaror samt begagnat byggmaterial såsom dörrar, fönster, skåp och mycket annat. Hos oss kan du göra de mest otroliga fynden.

Genom att handla på Emmaus sparar du på miljön – och hjälper dem som har det allra värst – både på hemmaplan och runt om i världen. 

 
Genom återanvändning och återvinning skapar Emmaus Åland arbetsplatser och sysselsättning för alla människor oberoende av bakgrund och behov. På Emmaus får alla jobba enligt sin egen förmåga och utvecklas på egna villkor i en inspirerande och uppmuntrande arbetsmiljö.

Emmaus är en politiskt och religiöst obunden rörelse vars målsättning är att hjälpa nödlidande och därigenom befrämja rättvisa och fred. Det finns ca 300 Emmausgrupper i 36 länder världen över. Emmaus Ålands överskott går till internationellt bistånd.Emmaus Åland minskar avfallet i vårt samhälle genom återanvändning, återvinning och genom information och opinionsbildning. Emmaus ger varorna ett längre liv eller ett nytt liv, vilket gör att miljöbelastningen i form av avfall och nyproduktion minskar.
Välkommen att handla samt lämna in varor!

EMMAUS SECOND HAND på Strandgatan 20, Mariehamn
Kläder, textilier, porslin, husgeråd, böcker, musik, heminredning, sportutrustning.
Öppet vardag kl. 10-17.30, torsdag 10-19 samt lördag 10-15

EMMAUS SECOND HAND i S-markethuset, Godby, Finström
Kläder, textilier, porslin, husgeråd, böcker, musik, heminredning, sportutrustning
Öppet måndag-fredag kl. 11-18, lördag-söndag 12-16

BYGG- & MÖBELRETUREN, Skogshyddsvägen 7 i Mariehamn
Möbler, heminredning, hemelektronik, byggvaror, inredningar, vitvaror
Öppet måndag-fredag kl. 9-17, torsdag 9-19 samt lördag 11-15

www.emmaus.ax

 
Presenteras i samarbete med Åland Online